bilişimbürogazetecilikmuhasebepazarlamardy tv alanı
Alanlarımız

TARİHÇEMİZ

2000-2001 eğitim öğretim yılında açılmış, 2005-2006 eğitim öğretim yılına kadar Meram 75. Yıl Lisesi ve Selçuklu Kazım-Özenç Seçen İlköğretim okulu ek binasında faaliyet göstermiştir.

Konyamızın sevilen iş adamlarından Mehmet ve Halil İbrahim Hekimoğlu kardeşler tarafından inşaatına başlanan yeni hizmet binamız 8 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanmıştır. Bağışçılarımız Mehmet ve Halil İbrahim Hekimoğlu kardeşlerin desteğiyle ek binamız da 2011-2012 eğitim-öğretim yılında hizmete girmiştir.

Bünyesine Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’ni de alarak  2006-2007 eğitim öğretim yılından itibaren Selçuklu Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren bünyesine yeni programla Anadolu İletişim Meslek Lisesi’ni de alarak Selçuklu Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Ticaret Meslek Lisesi ismiyle 3 ayrı program uygulayan bir okul haline gelmiştir.

18.056m2’lik alan üzerinde okulumuz ek binamızla birlikte, 7 bilgisayar laboratuarı, kütüphane, çok amaçlı salon, rehberlik servisi odası, şef, öğretmen ve idarî odalarla birlikte modern bir yapıya sahiptir. Okulumuz bahçesinde futbol, basketbol ve voleybol sahaları mevcuttur.

Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde Muhasebe ve Finansman Alanı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Alanı, Pazarlama ve Perakende Alanı; Anadolu Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde Bilişim Teknolojileri Alanı, Muhasebe ve Finansman Alanı; Anadolu İletişim Meslek Lisesi bünyesinde Radyo Televizyon Alanı ve Gazetecilik Alanı ile hizmet vermektedir.

Sanayi, ticaret ve iletişim sektörüne kaliteli ara eleman yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

meslek lisesie mezunbecerie twinningbenim eserimdiabet
Selçuklu Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Ticaret Meslek Lisesi - 2011
Adres : Yazır Mah. Ulusal Sk.No:121 Selçuklu / Konya Telefon : 0 332 261 17 11 Faks : 0 332 261 17 12 E-Posta : selcukluticaret@gmail.com
      Tasarım ve Kodlama : Kodya